IV Комерційна конференція "Ми створюємо майбутнє"

08.12.2016
08.10.16р. під слоганом «Ми створюємо майбутнє» відбулася IV комерційна конференція.
Конференція була приурочена до 8 дня народження компанії. На подію року були присутні всі керівники офісів, менеджери команд, кращі консультанти, центральний офіс, а також наш захід відвідала гостя з Болгарії Антонія Сабєва, яка особисто всіх привітала зі святом і висловила найщиріші побажання всім співробітникам і самій компанії.
По черзі були представлені презентації кожного регіону окремо, на чолі з їх Зональними менеджерами.
Крім презентацій регіонів, були представлені керівниками презентації багатьох департаментів центрального офісу.Останнім етапом офіційної частини, було нагородження співробітників за результатами внутрішньої акції, яка проходила в серпні і вересні.

Переможцям були вручені цінні подарунки.
Для Кредитних Консультантів-подарункові сертифікати на 1000 грн, які можна використовувати на покупки в 12 різних магазинах. Для офісу - мікрохвильова піч, для регіону - сертифікат на 10 000 грн.

Окрім основної частини, також для всіх був організований банкет, на якому нікому не довелося просто сидіти і нудьгувати, кожен був задіяний в конкурсах, танцював танець однієї з 12 країн світу і знайомився з колегами інших регіонів і офісів.


Проводилось і нагородження в номінаціях,
2 тижні підряд проходило голосування серед регіональних офісів і центрального офісу. Переможцям вручалися дипломи і невеликі подарунки.
Звичайно, який день народження без торта. В кінці вечора в зал офіціанти урочисто ввезли неймовірний триповерховий 18 кг торт з бенгальськими свічками, величезною кількістю фруктів і просто незабутнім смаком!

А що ж залишилося після свята ?
Після свята у нас зберігся відмінний настрій, близько 700 світлин зі спогадами, а ще ми дізналися і не тільки дізналися, а й навчилися танцювати фінську польку, грецький танець, болгарський, український, циганський, грузинський, ковбойський танці .

Більше новин
Попередній Перші шість переможців акції "Приєднуйся до сім'ї iCredit"
05.12.2016

Визначено перших переможців - щасливих володарів розумних годинників!

Дізнатись більше
Наступний Що вдягнути в новорічну ніч!
12.12.2016

Який образ підготувати до нового 2017 року.

Дізнатись більше