Відпочинок круглий рік!

30.08.2017

А у Вас також буває втома від відпочинку? Якщо так, то ви точно з користю провели свою літню відпустку, а якщо ні, то Вам потрібно скоріше надолужити згаяне та відправитися найближчим часом на відпочинок! Літо через 2 дні закінчиться – це факт, але ніхто не відміняв теплу осінь!

Є крїни, в яких навіть в зимку тепло та можна собі влаштувати новий рік не в стилі «Гавайської вечірки», а на Гавайях, а, якщо бути реалістами, то абсолютно можливо поїхати в Єгипет або в інші доступні по цінах країни, а iCredit може дуже легко виступити вашим фінансовим спонсором в цьму.

Якщо говорити про відпочинок восени, то  у вересні ще можна не тільки прогулятися берегом моря, але й покупатися в ньому. Українці та гості з інших країн полюбляють відпочивати в Одесі, Чорноморську, Затоці, Залізничному порті та інших курортних містечках нашої країни.

Якщо не складеться і з цим, то «під боком» завжди є Карпати, де можно подихати свіжим повітрям та помилуватися надзвичайними краєвидами, від яких іноді серце завмирає. Для дуже сміливих  є і екстримальний відпочинок: стрибок з парашутом, похід у гори, підкорення їх вершин та, разом з цим або під час цього, куштування смачного глінтвейну та традиційного баношу.

Тому, якщо подумати, то відпочивати можна круглий рік, було б бажання та фінансова можливість, якою завжди iCredit може Вас забезпечити.

Також, для вашої зручності, в компанії є 3 продукти з періодами оплати: раз на тижденьраз на два тижніраз на місяць .

Увага! Приємна новина! Тільки зараз в iCredit діє акція "До школи разом з iCredit". Кожному новому клієнту ми даруємо гарантований подарунок. Умови участі читайте на сторінці акції.
Обирай
те iCredit - спонсора Вашого відпочинку!


Більше новин
Попередній Допомагаємо зібрати дітей до школи!
23.08.2017

Як швидко та без проблем зібрати дітей до школи, щоб це не "вдарило по кишені" !

Дізнатись більше
Наступний З днем знань!
01.09.2017

Привітання з днем знань від iCredit!

Дізнатись більше