За кадром робочих буднів! Історія Хмельницька!

14.06.2017

В місті Хмельницький компанію iCredit представляє 2 офіси: Хмельницький та Хмельницький-Проскурів. Колеги міста Хмельницький розповідають про своє життя за кадром всіх робочих моментів та радять, що необхідно, обов'язково, побачити приїзджому. Також, ми дізнаємося чи відвідував Хмельницький Богдан Хмельницький.


"Хмельницький — обласний центр з населенням 269,430 тис. жителів. Хмельницький, як не пародоксально, є нинішньою столицею Поділля, тоді як Кам'янець-Подільський лише є райцентром Хмельницької області.

Місту Хмельницький зараз 579 років. Мало хто навіть із корінних хмельниччан знає, що на вулиці Пилипчука, росте унікальне дерево - чорний горіх.

Чорний горіх - єдине дерево цієї породи у Хмельницькому. У нашій смузі - це велика рідкість, адже Батьківщина його - Північна Америка. Жити такі дерева можуть до 200 років і сягати 50 метрів висотою. Лікувальні властивості мають і плоди, і листя, і кора. До речі, хмельницький горіх має ще й ч

арівні властивості. Кажуть, що, якщо торкнутися його стовбура, можна набратися позитивної енергетики і загадати бажання, яке обов’язково здійсниться.

Якщо ви бажаєте гарно відпочити, познайомитись з неймовірної краси природою та  відчути історію рідного краю, тоді вам обов’язково потрібно відвідати перлину Хмельниччини, мальовниче містечко Сатанів.

На сьогоднішній день, у Сатанові розвинута потужна санаторно-курортна зона, яка нараховує десятки баз відпочинку, санаторіїв та пансіонатів.   Сатанів надзвичайно багатий край на історичні пам’ятки, які є культурними і духовними святинями нашого краю.


Кожен куточок загадкового Сатанова, ховає у собі містичні легенди, історії та події. Отже, якщо ви бажаєте оздоровитись, відчути силу та велич неймовірної краси природи та відчути частинку містичностей, які ховає у собі Хмельниччина, тоді запрошуємо вас до Сатанова.

Чи відвідував місто Богдан Хмельницький? Багатьох мешканців і гостей міста Хмельницького цікавить чи бував славетний гетьман у місті, яке було назване на його честь. Та на жаль, як би нам того не хотілось, Богдан Хмельницький жодного разу не ходив по вулицях міста, але по ним гуляє кожного дня дружній колектив iCredit.

Колеги — єдине джерело спілкування. З колегами у нашому скромному колективі дуже пощастило! Кожен займається своєю справою, яку добре виконує і єдині, хто спричиняють головний біль, так це неслухняні клієнти:-) Але є така істина, про яку ми теж не забуваємо: “Клієнт завжди правий”. З колегами ми проводимо п'ять днів ( інколи шість днів) на тиждень по вісім годин( а деколи і більше). Тут обговорюються і робочі питання, і сімейні проблеми. Кожен добре знає один одного, до дрібних деталей, зможе передбачити реакцію свого начальника на ту чи іншу подію, оскільки вивчили його у процесі співпраці. Єдина мета, яка нас всіх об'єднує - це справа, яку ми робимо - ми робимо життя жителів Хмельницька легшим, пропонуємо найвигідніші кредити готівкою. Якщо не вірете, самі переконайтеся: швидку онлайн-заявку на кредит можно заповнити прямо зараз  на сайті компанії".

Більше новин
Попередній Новий кредитний продукт BiMonth
09.06.2017

Створений, щоб задовольнити фінансові потреби тих, кому зручно вносити платежі по кредиту 2 рази на місяць.

Дізнатись більше
Наступний Найкращий продукт
15.06.2017

Продукт, який вирішує більшу частину повсякденних проблем і не тільки...

Дізнатись більше