Новий кредитний продукт BiMonth

09.06.2017
Як відомо, до цього часу, в iCredit існувало 2 види кредиту: з щотижневими та щомісячними платежами. Щоб задовольнити потреби тих, кому зручно вносити платежі по кредиту 2 рази на місяць, ми створили новий продукт BiMonth, який вже  з 08.06.2017 р.  можно отримати, заповнивши просту онлайн-заявку.

Отримати кредит Ви можете в день звернення:

- сума кредиту від 2 000 до 30 000 грн.,
- кількість внесків: від 6 до 28 ,
- внесок здійснюється раз на 2 тижні.

Максимальна сума першого кредиту становить 7 500 грн. Сума наступного кредиту збільшується при успішній виплаті попереднього.
Обов'язкові документи - це копія паспорта та ідентифікаційного коду з підписом заявника. Також заповнюється заявка на отримання кредиту.

Щоб ще більше спростити процедуру, Ваш персональний Кредитний Консультант допоможе Вам заповнити заявку на видачу кредиту. Наявність копії трудового договору або угоди прискорить прийняття рішення про видачу кредиту, але ці документи не є обов'язковими. Паперова тяганина і формальності зведені до мінімуму.

iCredit - кредити готівкою, створені за Вашим бажанням.


Більше новин
Попередній Вітаємо всіх з настанням літа та Днем захисту дітей !
01.06.2017

iCredit вітає всіх з настанням найочікуванішої пори року та прекрасним святом!

Дізнатись більше
Наступний За кадром робочих буднів! Історія Хмельницька!
14.06.2017

В цій рубриці ми розповідаємо про те, як проводять час у повсякденному житті наші колеги в різних відділеннях, їх новини, успіхи і перемоги....

Дізнатись більше