За кадром робочих буднів! Історія Луцька.

28.04.2017
Історія міста Луцька розпочинається з 1085 року!
Колектив офіісу розповідає про своє місто та свою роботу більш детальніше!

“Наше місто має багато історико-екскурсійних об'єктів, а саме: Покровська церква, 15 ст. , одна з найстаріших
споруд Луцька, Єзуїтський монастир, 16-17 ст. До складу монастирського комплексу входять: костьол, дзвіниця, келії. Петропавлівський костьол, 1606-1610 рр. Під костьолом є підвали, розташовані в декількох рівнях. Інтер'єр пишно декорований ліпленням, скульптурою.Територія Луцька – 42 км2, населення – 206 тисяч чоловік.
Найцікавішим туристичним об'єктом міста Луцька є архітектурно-історичний заповідник "Старе місто". На його території знаходяться найцікавіші архітектурні пам'ятки. Перш за все, це Луцький замок (Любарта), який складається з 3 веж, фортечних стін, княжого палацу, решток церкви Іоанна Боголова.
В такому прекрасному історичному місті працює наш колектив. Команда наша, хоч і не велика ,але дуже дружня складається із семи працівників. В офісі працють амбіційні, цілеспрямовані люди, метою яких є не тільки досягнення високих показників, зарплата, бажання працювати в дружньому колективі ,а також, допомога тим для кого ми працюємо - для наших клієнтів.
 Ми позитивна команда і проводимо час не тільки на роботі, а і за її межами (відпочинок на природі ). Всі дні народження та інші свята проводимо разом із колективом. Ось уже
третій місяць поспіль наш колектив показує високі результати в роботі, кожну нашу невеличку перемогу святкуємо всі разом.
Єдиний секрет досягнення успіху - це сильна команда, і не просто велика кількість людей, а люди, які розуміють, що ідуть разом до спільної мети!”

Основна мета роботи офісу Луцька та не тільки його, а і всіх офісів і компанії вцілому полягає в тому, щоб бути корисними і вчасно допомогати тим, хто потребує фінансової допомоги. Кредити готівкою  в iCredit- це найшвидший спосіб отримати гроші в день звернення. Ми тут, ми поряд для того, щоб полегшити бденність українців!  Заповнюйте  онлайн-заявку на кредит 

Більше новин
Попередній Робата в iCredit - це завжди нові пропозиції та акції!
24.04.2017

Приєднуйся до нашої великої сім'ї!

Дізнатись більше
Наступний Запрошуємо на роботу кредитних консультантів
16.05.2017

В компанії проводиться набір кредитних консультантів!

Дізнатись більше